Добивът се генерира ежедневно и се превежда веднъж седмично. Преводът се извършва ако добивът Ви превишава 0.0035 BTC.Този лимит е въведен за защита на клиентите от плащане на прекомерни такси за незначителни преводи.
Обслужването на клиентите е нащият най-важен приоритет. Знаем колко е важно бъдещият инвеститор да намери отговор на всичките си въпроси. Вземането на решение трябва да буде не само на усещане но и на база разбиране на бизнес концепцията в детайли. По тази причина , моля свържете се с нас на office@cloud-mining.eu или на телефон – 0888 853129 , ще бъдем щастливи да Ви отговорим.
Услуга за добив на криптовалути, която е лесен и сигурен начин за закупуване на мощности, без да се налага да се справяте със сложните хардуерни и софтуерни настройки. Ние предлагаме широк спектър от минни решения за малки и големи инвеститори. Комбинацията от нашата алгоритмична рамка за търговия, минната инфраструктура и собствения софтуер за управление на минното стопанство бързо ни направи лидер в индустрията. Нашият екип от експерти по минно дело, с богат опит в сектора на цифровата валута, е специализиран в изграждането на най-ефективните и надеждни минни съоръжения.
Това е бързо и много лесно! Веднага след като получим плащането си, ще бъдете добавен като потребител с профил и на следващия ден ще започнете да добивате криптовалута.
Добива на биткойни зависи силно от цената и трудността на добиване, които не могат да бъдат предсказани. Няма да изглежда "правилно", ако предоставим данни за рентабилността на добива на биткойн и за продажбата. Ето защо препоръчваме на всички наши клиенти да правят собствени проучвания и свой собствени изчисления на рентабилността. Например, може да погледнете www.cryptocompare.com. Моля, обърнете внимание, че уебсайтът е независим източник на справка и не е свързан с нас по никакъв начин.
Понастоящем приемаме следните начини на плащане:
По банков път